3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

214,83 kr

3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst - 10 STK - EL GRINGO

Opdag den fornøjelige verden af THC-H med vores 3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst - Opdag denne spændende nye cannabinoid. Fremstillet i EU efter de højeste kvalitetsstandarder tilbyder vores gummies en eksplosion af smag med blandet frugt.

Mængderabat

Antal Enhedsrabat Du sparer
2 5% 21,48 kr
3 10% 64,45 kr
10 30% 644,50 kr
Antal


Volume discounts

Quantity Enhedsrabat You Save
2 5% Up to 21,48 kr
3 10% Up to 64,45 kr
10 30% Up to 644,50 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

Hvad er THC-H?

THC-H, eller Tetrahydrocannabinol Heptylate, er en af de seneste cannabinoider, der er blevet isoleret og udforsket. Det er en spændende tilføjelse til verdenen af cannabisprodukter. I modsætning til sin mere kendte fætter, THC, har THC-H en længere kædestruktur, hvilket antyder en større bindingsaffinitet med menneskelige cannabinoidreceptorer. Mens det findes i spor i sin naturlige form, tilbyder vores gummies en bekvem og kontrolleret måde at indtage THC-H på.

Ren og Naturlige Ingredienser

Vores THC-H Gummies er fri for THC og er fremstillet med de bedste naturlige ingredienser, herunder ren økologisk cannabinoider og terpener, uden tilsætningsstoffer. Hver batch testes omhyggeligt af uafhængige laboratorier for at garantere 0,00% THC og sikre en overlegen kvalitet og sikkerhed.

Lovlig og Sikker

Vi vil gerne understrege, at alle vores produkter er 100% lovlige og fremstillet i EU fra CBD udvundet fra hamp. Det er dog vigtigt at holde dem utilgængelige for børn og undgå brug, hvis du er gravid, ammer eller betjener tungt maskineri. I tilfælde af misbrug skal du sørge for at drikke og spise tilstrækkeligt, da eventuelle mulige virkninger vil aftage inden for få timer.

Overholder Reglerne

Vores produkter overholder lov nr. 167/1998 §5 og er beregnet til forskellige formål, herunder industrielle, tekniske og havebrugsmæssige anvendelser. Bemærk, at vores gummies ikke er til direkte forbrug; de er samlerobjekter beregnet til ansvarlig nydelse af voksne over 18 år.

Oplev Fremtiden for Cannabinoider

Med EL GRINGOs 3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst kan du begive dig ud på en rejse ind i verdenen af cannabinoider som aldrig før. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at udforske fremtiden for cannabisprodukter.

Ingredienser:

Maltitol sirup, Isomalt pektin, MCT olie, THCP destillat. Emulgatorer (sojalecithin), Citronsyre, Trinatriumcitrat, Stevia ekstrakt, Farvestof E150d, Smag, Vegetabilsk olie, Glaseringsmiddel (Carnauba palmevoks).

3800236001577
 Reviews

Be the first to write your review !