ROLLING-PAPERS

Udforsk vores udvalg af rullepapir og find dem, du bedst kan lide.

Vibes Ultra Thin-papir

Tilgængelig i king size, disse king size slim papirer tilbyder den bedste smagsoplevelse. Fang en vibe!

RAW SLIM ORGANIC KINGSIZE PAPIRER

Raw Kingsize Slim Organic Rolling-Papers er lavet af ren hamp, der er dyrket økologisk. Hampapiret er 100% klorfrit og ubleget, hvilket giver det en naturlig lys brun farve. Den hybride blanding og ubleget fibre resulterer i et tyndt gyldent brunt næsten gennemsigtigt rygepapir. Hvert papir er individuelt vandmærket med et Criss Cross, som hjælper med at forhindre løb og skaber et mere jævnt brændende rullepapir.

RAW SLIM BLACK

RAW Black er dobbeltpresset ekstra-fint for det tyndeste, ubleget rullepapir nogensinde lavet. Dette unikke kunstpapir produceres i Alcoy, Spanien, når de tørre valencianske vinde gør fugtigheden optimalt lav. Tyndheden af disse RAW Black papirer kræver de kyndige hænder af en sand Rolling Master.

OCB PREMIUM GOLD SLIM RULLEPAPIR

OCB er det ældste franske mærke af rullepapir, og der er en grund til, at de har været en af de mest populære mærker siden deres opstart i 1822. Disse er super tynde papirer, der brænder jævnt hver gang. Langsomt brændende, Naturligt linned, 100% økologisk, Tynd som et blad og naturligt gummi arabisk.

OCB X-PERT SLIM FIT PAPIRER

OCBs tyndeste rullepapirer. Ekstra slim fit, hvor hvert papir er vandmærket på en sådan måde, at det brænder meget jævnt.

Papirerne brænder med nul aske, bortset fra en tynd linje skabt af karameliseringen af papirets kant. Xtreme Slime.

Blazy Susan

Ideel til at blive kreativ, vores King Size Rullepapirer er den perfekte mulighed, når standard rullepapirer bare ikke er store nok. Uanset om du ruller et kors eller en klassisk rulle, er de lyserøde King Size papirer din bedste ven og har næsten dobbelt så meget som branchestandarden med 50 papirer pr. pakke.

Pay Pay

Lavet af lucerne, og har en bleg grøn farve til dem, da de er ubleget. Disse langsomt brændende cigaretpapirer er derefter klorfrie, resistente og uden eftersmag overhovedet, hvilket giver et meget behageligt produkt. Lucernefiber brugt med vedvarende energier, ved hjælp af akacieharpiks til fremstilling af det arabiske gummi.

Verve CBD

For dem, der foretrækker deres ruller med CBD, er CBD Rullepapirer Green Verve et ideelt valg. Hvert hæfte indeholder 50 blade, der bruger naturligt gummi til lim. Papiret er CBD-infunderet. De kommer i en størrelse, der svarer til 1 1/4 standardstørrelse små papirer, så de er perfekte for folk, der foretrækker mindre ruller.

ROLLING-PAPERS

Der er 25 varer.

Viser 1-25 af 25 element(er)