THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE
search
  • THE M PLUS 2023 DRY HERB VAPORIZER - DYNAVAP MEDVAPE

DYNAVAP THE M PLUS 2023 VAPORIZER

603,26 kr

Dynavap M Plus er i stand til næsten fuldstændige ekstraktioner i en enkelt opvarmningscyklus.

Antal

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Hermed introduceres Dynavap M Plus, den nyeste tilføjelse til Dynavap-serien. Denne tør urt vaporizer kan prale af adskillige funktioner, der gør den til et must-have for enhver entusiast.

Den første finløse spids med varmeindikationsmærker muliggør hurtigere opvarmningstider og giver en kraftfuld oplevelse. Spidsen er også 15% større i volumen end den forrige "M"-model, hvilket betyder, at du kan nyde længere sessioner med mindre besvær.

Dynavap M Plus er i stand til næsten fuldstændige ekstraktioner i en enkelt opvarmningscyklus. Lavet helt i USA af medicinsk kvalitets rustfrit stål, er denne vaporizer holdbar og pålidelig. Den firkantede lufthavn gør det let at identificere og kontrollere luftstrømmen for en tilpasset oplevelse.

Med juster-a-skålen-funktionen kan du justere størrelsen på kammeret efter dine behov, hvilket sikrer en perfekt pasform hver gang. "Pivot"-stil Rocker tillader problemfri manuel luftstrømskontrol, hvilket giver dig fuld kontrol over din session.

Det forbedrede greb med en robust taktil, tekstureret finish gør Dynavap M Plus let at håndtere og behagelig at bruge. Doseringskammeret kan også fungere som en indbygget grinder, hvilket gør det let at forberede din urt på farten.

Den tilspidsede mundstykke passer tæt i 10mm kvindelige vandstykke åbninger, hvilket sikrer en glat og behagelig oplevelse.

Overordnet set er Dynavap M Plus den bedste tør urt vaporizer til Grønt og Brunt materiale, der leverer uovertruffen smag og effektivitet. Med sine avancerede funktioner og holdbare konstruktion, er Dynavap M Plus et must-have for enhver tør urt entusiast, der søger den ultimative vaping oplevelse.

Medvape tilbyder 24 timers forsendelse til din dør med DHL Express. Kun hos Medvape. Bestil din vaporizer før kl. 12:00 middag, vælg DHL Express forsendelse og modtag din levering den næste dag. Hele Europa og verdensomspændende forsendelse.

VCM 853-73-15-00.e
 Reviews

Be the first to write your review !